„5 pitanja za Tatjanu“

936 0

„Pet pitanja za Tatjanu“

Ukoliko vam nekada zatreba boost samopouzdanja onda je moj savet da posetite njen profil, ona ga nesebično deli sa ženama kojima je to potrebno. Na njenu energiju svi reaguju, to je bio slučaj i sa mnom. Kliknula mi je što se kaže, prvo na Instagramu a onda i na jednom dogadjaju o kom sam pisala, o čemu je reč možete pogledati OVDE. 

Od nje uvek dobijem najbolje savete za sve one „ženske“ stvari i cenim to što je svaka njena preporuka zasnovana na njenom iskustvu, kao i ona za vino od aronije ali to je sad već neka druga priča…predjimo na pitanja…

1.Kako je tvoj profil postao to što jeste danas? Kakvi su ti dalji planovi?

– Moj profil je rezultat onoga što želim već dugo. želela sam da se moj glas čuje, da ohrabrujem žene, motivišem ih. Ujedno, Instagram je danas praktično glavni društveni medij, i bio je nekako prirodan sled dogadjaja da jedan ovakav profil nastane. Za sebe sam osvestila neke stvari i osećam odgovornost da o njima govorim, jer znam da se mnoge žene u mojim tekstovima pronalaze .

  1.  Tvoj prvi proizvod ,,Queens little helper,, naišao je na sjajne reakcije, šta je sledeće što možemo da očekujemo?

-Ja sam vrlo praktična, pogotovo kad su u pitanju preparati za negu tela. Sledeće što možete očekivati je naravno preparat protiv strija. Pored pomoćnika tu su još piling za telo i body butter u ponudi. Takodje, izlazi i proizvod za oporavak kose. Leti naša koža i kosa dosta trpe, samim tim neophodno je nahraniti ih adekvatno, bez posebnih procedura i trošenja dragocenog vremena. Vec prirodnim sastojcima i jednostavno.

3.  ,,Kafa za kraljice,, ima za cilj šta? Kada planiraš sledeću?

-Kafa za kraljice je nastala jer sam želela da upoznam žene koje me prate i podržavaju. Do sada je održana samo jedna. Ove godine planiram bar dve. I uz druženje i opuštanje, planiram edukativne sadržaje koji se tiču mnogih od nas, uz prisustvo stručnjaka iz raznih oblasti.

Kako trenutno čekam treće dete, i termin je u maju, verujem da će se jedna Kafa održati pre, a jedna posle porodjaja.

 

  1. Ne samo da znas fenomenalno da izneseš haljine nego i dizajniraš iste. Kako si zadovoljna tim projektom?

 

-Prosto rečeno- dizajniram ih jer na tržištu ne postoje lepe haljine za žene svih veličina . Moji brojevi kreću se od xs -3xl. I krojeve sam dizajnirala tako da pristaju različitim gradjama. Za sada sam zadovoljna odzivom i komentarima. Ova 2020. godina je moja.

 

  1. Jedan muž, dvoje dece, tri posla i mnogo želja i ideja 🙂 Odakle energije za sve to i kako zapravo izgleda jedan tvoj dan?

 

-Da imam jedan posao, troje dece i dva muža – bilo bi jos teže . Ovako – izgleda onako kako mora. Postavila sam sebi neke ciljeve i imam sreću što me muž podržava i pomaže mi. Dan mi traje prekratko, i nekad imam osecaj da mi obaveze uvek beze za dva koraka. Ali imam izbor- odustati od svojih snova i imati jedan miran život, bez jurnjave- ili izginuti godinu, dve , pet, pa posle zaposliti silne ljude da rade sve, a ja odoh sa porodicom da se kupam na drugom kraju sveta i dirigujem posao iz daleka.

 

Da nas nadjete  na Instagramu kliknite na                             maminaposla

                                                                                                        Tatjana

Оставите одговор