„5 pitanja za Sajber mamu“

935 0

         ,, 5 pitanja za Sajber mamu” 

Sanja poznatija kao Sajber mama, na Instagramu sa nama nesebično deli recepte, savete, preporuke i sve ono što bi moglo da nam olakša svakodnevnicu.

Njen profil uvek posetim kada mi zafali motivacija za sredjivanje kuće, ormara ili kada želim da vidim kako ona i mali zvrk Angelina provode dan. Često imamo priliku da obidjemo i neko mesto sa njima i vidimo svašta zanimljivo sa njihovih putovanja.

Kako je ona odgovorila na 5 pitanja kao gost rubrike “5 pitanja za…” pročitajte u daljem tekstu…

  1. Kada i kako je nastala Sajber mama?

 Tokom svoje trudnoće, poželela sam da kroz Instagram vodim neku vrstu foto-dnevnika. Nisam mogla ni da zamislim da će se razviti u ovo što je danas! Rasli smo zajedno polako i spontano.

 

  1. Da li je u početku bilo nekih komentara koji su ti zasmetali i kako si prevazišla to?

 Negativni komentari došli su sa malo većim brojem pratioca, ali su u moru lepih i iskrenih, zaista zanemarljivi i ne pridajem im važnost. Takav komentar govori o osobi koja ga ostavlja, a ne o meni ili mom blogu. Podršku voljenih sam uvek imala, to mi je bilo izuzetno značajno.

 

  1. Da li je Angelina zahtevno dete i šta je to što joj najduže drži pažnju?

Bila je zahtevna beba, osetili smo sve “slatke muke” od grčeva do zubica, ali kako je odrastala, to se smanjivalo (ili sam se ja navikla?! 🙂 ), tako da je sada ne bih okarakterisala kao zahtevno dete. Obožava da se igra sa bebama, da glumi njihovu mamu, stavlja ih na spavanje, hrani.

4..Buduci da ste ovog leta često putovali, koje su to neophodne stvari a koje su se pokazale kao nepotreban prtljag?

 Za duža putovanja kao neophodno mi se ispostavila oprema za sam put, tj igračke i animacija za Angelinu – zvučne knjižice, drvene puzle. Nepotrebno je više od dva para obuće, a ja uporno pakujem po jedan za svaku vremensku priliku.

 

  1. Sve mame žele brze,lake i ukusne obroke za svoje ukućane. Da li možeš da podeliš jedan takav recept koji je tvoj ,,kec iz rukava,,?

 

-Omiljena brza kombinacija mi je pasta sa piletinom. Dok se pasta kuva, propržim crni luk, piletinu i povrće koje se zadesi u frižideru, začinim, nalijem sa 200ml neutralne pavlake i kada proključa dodam pastu. Voila!

 

Možete nas naći na Instagramu Maminaposla I Sajbermama

Čekamo vas da se družimo.

Оставите одговор