Fotografisanje u trudnoći

1677 0

Da li ste neko ko voli fotografije? Da li želite da imate uspomenu na vašu trudnoću ceo život? Osim iskustva vaša uspomena mogu da budu i fotografije. Za mene su to jedinstvene fotografije koje mi uvek izmame širok osmeh na licu i uvek ih rado pregledam kad god naiđem na njih.

Trudnoća je sama po sebi jedna od najlepših uspomena. Svaka od nas se seća tog osećaja u stomaku u trenutku dok je beba aktivna.  Verujem da je svakoj trudnici deveti mesec najduži i da se sve sećamo donekle istih stvari. Ono što će nam svakako ostati kao najlepša uspomena koju ćemo podeliti i sa drugima jesu fotografije iz perioda trudnoće. Verujem da sada lako možete pronaći fotografa sa kojim možete da dogovorite fotografisanje i da izaberete lokaciju. To može biti negde u prirodi, kraj vode, na nekom mestu koje možda vama i partneru nešto znači ili pak u vašem domu ako se tu osećate najopuštenije. Takođe je lepo ako imate neku temu ili odaberete neki praznik za tu priliku.

Sasvim slučajno sam na Instagramu videla nagradjivanje na profilu devojke koja se bavi fotografijom i odlučila da se igram 😊. Među tri srećna dobitnika bila sam i ja. Sećam se da sam bila jako srećna jer sam odmah znala da će to biti jedna od najlepših uspomena za ceo život, i nisam pogrešila. Moje slike su nastale jednog sunčanog septembra na Adi Ciganliji. Odabrala sam dugu haljinu roze boje i opuštene lokne. Dobila sam i ,,cveće“ za kosu da look bude potpun 🤰

U početku mi je bilo malo čudno jer nisam znala kako da se namestim, gde ću da stavim ruku a gde nogu, ali se to sve brzo prevazidje ako samo malo slušate fotografa. Kako je vreme odmicalo tako sam se sve više opuštala i slike su bile sve bolje. Ada je divno mesto za ovako nešto jer imate mnogo izbora za pozadinu. Inspiraciju za neke poze smo našli na internetu, mada kada se uspostavi dobra komunikacija sa osobom koja vas fotografiše onda vas ona vodi kroz to i nema greške.

slike trudnica

slike trudnice

Ostale teme iz oblasti trudnoće možete pročitati ovde.

Оставите одговор